Menu Voorbereiden

Welke opties zijn er in het menu Voorbereiden?

Meer dan een week geleden bijgewerkt

In het menu Voorbereiden vindt u alle mogelijkheden om een controle klaar te zetten. U heeft al de normensets ingericht en de onderzoeksformulieren gekoppeld in het menu Inrichten.

Nu kunt u de controles voorbereiden. Met de knoppen bovenaan is het voor de verschillende modellen mogelijk om:

Per normenset is inzichtelijk hoeveel posten er getrokken zijn en op welke datum. Door op het pijltje achter de normenset te klikken, kan dit uitgesplitst worden op periode. Hier vindt u ook de mogelijkheid om de steekproef uit te breiden.

Daarnaast heeft u per normenset nog de volgende opties. Hiervoor klikt u op de drie bolletjes achter de periode.