Het instellen van handmatig posten toevoegen

Het wel/niet toestaan van handmatig toevoegen van posten.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

In de wizard voor het configureren van de onderzoeksinstellingen is het mogelijk om in te stellen of binnen een model posten handmatig toegevoegd mogen worden.

Ingeschakeld

Indien u ervoor kiest om dit aan te vinken is het mogelijk om in het menu Voorbereiden op de knop 'post toevoegen' te klikken:

Uitgeschakeld

Indien deze optie uit staat is de knop in het menu Voorbereiden inactief en zal KiC melden waarom niet hierop te klikken is.

Tip

Het uitzetten van handmatig toevoegen van posten in een model maakt het voor niemand mogelijk om posten handmatig toe te voegen. Als u per gebruiker wilt bepalen of diegene handmatig posten mag toevoegen, kan dat via de instellingen van een rol in het menu Beheer.

Gebruikers zonder het recht om posten toe te voegen zien ook een melding indien zij op de knop zouden willen drukken. Uw KiC hoofdbeheerder kan de rol aanpassen en het recht 'Post handmatig toevoegen' aanvinken zodat dit voor gebruikers met deze rol mogelijk is.