Controle toevoegen

Hoe kan ik handmatig een post ter controle toevoegen?

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het is mogelijk om bij een model handmatig een controle toe te voegen. Dit kan in het menu Voorbereiden.

Kies het model waar een controle aan toegevoegd moet worden. Klik vervolgens op de knop 'Post toevoegen'.

Is de knop 'Post toevoegen' uitgevlakt? Dan zijn er 2 mogelijkheden:

Ga met de muisaanwijzer over de knop om de reden te lezen.

Als u klikt op de knop 'Post toevoegen' opent er een nieuw venster. In dit venster is het mogelijk om de gegevens van de te controleren post op te geven.

Eerst kiest u door middel van een dropdown menu welke normenset van toepassing is. Als alle verplichte gegevens zijn toegevoegd, kunt u aangeven of u de controle wil toevoegen of dat u deze direct wilt uitvoeren.

Kiest u voor toevoegen? Dan komt de post in de werkvoorraad onder het menu Uitvoeren. De post is nog niet aan iemand toegekend en komt dus niet automatisch op uw naam te staan.

Als u kiest voor 'Toevoegen en controle direct uitvoeren' komt u meteen in de controle onder het menu Uitvoeren. De controle wordt dan automatisch aan u toegewezen.