Menu 'Uitvoeren'

Welke opties zijn er in het menu Uitvoeren?

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Systeemgerichte en gegevensgerichte controles kunt u op twee manieren zien in KiC.

Op uw dashboard ziet u een beknopt overzicht van uw openstaande taken. Door op de knop 'Taak starten' of 'Taak voortzetten' te klikken, kunt u meteen aan de slag!

Alle andere controleposten inzien en beheren? Dat gaat via het menu Uitvoeren.

Hier zijn per model alle openstaande controles zichtbaar. Wissel gemakkelijk van model door de selectie te gebruiken.

In onderstaand filmpje kunt u de mogelijkheden in het menu zien.

Binnen het menu Uitvoeren heeft u meerdere opties voor de gegevensgerichte en systeemgerichte controles:

Handig: de opties bovenin blijven staan als u door de controles scrolt!

Het is afhankelijk van de rechten en instellingen welke mogelijkheden beschikbaar zijn.