Een afgeronde controle bekijken en exporteren

Waar vind ik een afgeronde controle en wat kan ik er mee?

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Afgeronde controles tellen mee voor de resultaten. De resultaten per norm, medewerker, periode etc. zijn te vinden in het menu Resultaten.

Individuele afgeronde controles zijn in te zien via het menu Uitvoeren. Kies het model waar u de controles van wilt bekijken en klik op 'Afgeronde controles'. Klik op 'Bekijken' achter de controle.

Er verschijnt een melding aan wie de controle is toegewezen en dat deze al compleet is:

De controle kan heropend worden of er kan bekeken worden welke scores gegeven zijn.

Linksonder staat de optie om terug te keren naar het menu Uitvoeren. Ook kan er gekozen worden om de controle te exporteren middels de knop 'Exporteer'. Deze knop vindt u rechts onderin het scherm.

Een nieuw venster verschijnt.

U kunt hier aangeven welke normen u wilt exporteren

Vervolgens kunt u een toelichting geven. Kies voor 'Export maken' om een rapport over deze controle te genereren. Deze opent in een nieuw venster. De gegeven toelichting komt in het rapport te staan.

Het is mogelijk om dit rapport te exporteren naar PDF of Word zodat u het gemakkelijk kunt verzenden. Ook is het mogelijk om het rapport direct af te drukken. Klik hiervoor op één van de knoppen boven in het venster.