Een controle heropenen

Hoe kunt u een afgeronde controle heropenen?

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het is mogelijk om afgeronde controles te heropenen, mits u de juiste rechten heeft om dit te doen.

Klik binnen het menu Uitvoeren op de knop 'Afgeronde controles' om de afgeronde controles van een model in te zien. Kies in het dropdown menu het model waarvoor u de afgeronde controles wilt inzien.

Klik vervolgens de selectiebox aan van de controle die heropend moet worden. Als u één of meerdere selectieboxen aanvinkt, kunt u daarna de knop 'Controle heropenen' aanklikken.

Vervolgens krijgt u een controlevraag of u de controle echt wilt heropenen. Klikt u nogmaals op 'Controle heropenen', dan verdwijnt het venster.

Bovenin het scherm komt een melding dat de controle succesvol is heropend. U heeft daarmee de afgeronde controle weer in uw werkvoorraad gezet.

Als u nu 'Openstaande controles' aanklikt, zult u de betreffende controle in deze lijst vinden.