Alle collectiesKiC BasisMenu Resultaten
Resultaten van medewerkers inzien

Op welke wijze kan ik de resultaten per medewerker inzien?

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Binnen KiC is het op verschillende plekken mogelijk om de resultaten van medewerkers te bekijken. Een vereiste is dat het postkenmerk 'Medewerker' aanwezig is bij de inrichting van het model. De meest logische plek om de resultaten in te zien is in het menu Resultaten. Maar ook in het menu Uitvoeren en in het menu Export kunt u de resultaten terug vinden.

In het menu Resultaten

In dit onderdeel ziet u in een mooie grafische weergave de resultaten. Deze weergave kunt u exporteren als een afbeelding en zo gebruiken in een ander document of tijdens een gesprek. U kunt de weergave ook vastzetten aan uw dashboard om een deze doorlopend te monitoren.

In het menu Resultaten is het mogelijk om per model te bekijken wat de resultaten per medewerker zijn.

Kies bij het dropdown-menu 'Bekijken per' voor Medewerker. U krijgt dan voor dit model de resultaten per medewerker te zien.

Hierna kunt u verder inzoomen op bijvoorbeeld de normenset, zodat u gemakkelijk kunt zien wie er eventueel extra ondersteuning nodig heeft en op welk gebied. Klik hiervoor op de medewerker die u nader wilt bekijken. Dan krijgt u de optie om te kiezen hoe u de resultaten verder wilt specificeren.

Kiest u voor medewerker per periode, dan kunt u monitoren of de (nieuwe) medewerker vorderingen maakt gedurende de tijd. Zo kunt u bewuste keuzes maken over het aantal controles per medewerker, het verlenen van mandaat etc.

Er zijn meerdere opties mogelijk. U kunt bijvoorbeeld ook eerst kiezen voor de normenset of periode, en daarná voor medewerker:

Uiteraard is het ook mogelijk om de onderliggende gegevens te downloaden in een Excelbestand. Kies dan voor de drie bolletjes, hier staan de opties genoemd. Met deze opties kunt u alle gegevens van de controle downloaden, dus ook de toelichting op het dossier.

In het menu Export

Het menu Export is uitermate geschikt om de resultaten te exporteren die u zelf graag wenst. Binnen het menu heeft u verschillende mogelijkheden om te filteren, onder andere dus op medewerker. U kunt deze filters ook opslaan.

Het is mogelijk om te kiezen welke kolommen u wilt exporteren, welke normensets en voor welke periode.

Om de resultaten per medewerker te zien, kunt u onderaan filteren op postkenmerk. Hier kiest u dan de betreffende medewerker.

Kies vervolgens voor 'Exporteer alles' om zo de data van deze medewerker te genereren.

In het menu Uitvoeren

In het menu 'Uitvoeren' zijn verschillende filteropties mogelijk in de lijst met controles.

Wilt u een overzicht van de resultaten, dan kiest u voor 'afgeronde controles'. Vervolgens kunt u hier filteren en zo kiezen van welke medewerker u de controles in de lijst wilt zien.

Klik op de knop 'Filters' en het keuzemenu opent zich rechts. U selecteert het filter 'Medewerker' en daarna kiest u uit de lijst de betreffende medewerker. Vervolgens klikt u op 'Filters toepassen'.

In uw scherm krijgt u nu alleen de afgeronde controles van medewerker 'Jan' te zien.

Ook kunt u kiezen om de hele lijst (met alle medewerkers) als tabel te exporteren naar een .csv of .xls bestand. Hiervoor klikt u op de drie bolletjes, rechts naast 'Wijzig kolommen'. In dit bestand kunt u vervolgens ook op medewerker filteren.