Naar de hoofdinhoud
Resultaten bekijken

Hoe kan ik mijn resultaten op de beste manier laten zien?

Marieke Blankendaal avatar
Geschreven door Marieke Blankendaal
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het tabblad Resultaten geeft een overzicht per model hoe het ervoor staat met de controles. Er zijn verschillende mogelijkheden om de resultaten inzichtelijk te maken.

Belangrijk: De gegevens die u meegeeft aan de controle bepalen mede hoe u de resultaten kunt specificeren. Bijvoorbeeld: als postkenmerk geeft u mee welke medewerker het besluit heeft genomen. Dan kunt u uiteindelijk de resultaten filteren per medewerker. Denk hierbij ook aan datum, team of afdeling, kostensoort enz. Net wat voor u belangrijk is.

Allereerst ziet u een globaal overzicht van alle modellen. U kiest per jaartal welke modellen u wilt zien. Klik op de drie bolletjes om het plaatje van het model te exporteren, of om de onderliggende data te exporteren naar Excel.

Onder het model staan de percentages goed, fout en onzeker. De exacte aantallen ziet u daar achter tussen haakjes staan. Door met de muis over het model te hooveren, krijgt u deze aantallen ook te zien.

Door op het model te klikken, krijgt u een gedetailleerder overzicht. U kunt dan selecteren hoe u de resultaten wilt bekijken. Het filmpje hieronder laat zien hoe dit werkt.

Als u een overzicht van de resultaten heeft, kunt u dit plaatje of deze gegevens exporteren of vastmaken aan uw dashboard om zo deze resultaten te blijven monitoren vanaf uw beginscherm. Het overzicht wordt dan onderaan in uw dashboard toegevoegd.

Was dit een antwoord op uw vraag?