Normensets exporteren

Hoe exporteer ik de normensets in een KiC model?

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wij kennen een drietal redenen om de normensets te exporteren uit KiC

• Normensets delen met de accountant voor uw rechtmatigheidsverantwoording.

• Uw proces wijzigt significant en u gebruikt de export om een bestaande normenset aan te passen in Excel. De gewijzigde versie kunt u als nieuwe normenset binnen een bestaand model uploaden.

• Alle normensets exporteren en deze aanpassen voor uw nieuwe controlejaar. U zet deze dan als geheel nieuw model in KiC.

Exporteren doet u als volgt:

1. Ga naar het menu Inrichten;

2. Klik op de drie bolletjes achter het model;

3. Kies voor 'Exporteer normensets';

4. Kies in de pop-up of u naar CSV of Excel wil exporteren;

5. Selecteer de normenset(s) die u wil exporteren;

6. Klik op 'Opslaan' om de normensets te exporteren.

Extra tip - Excel of CSV?

• Kies Excel als u de normenset wil delen met bijvoorbeeld uw accountant. U kunt kolombreedtes en lay-out toevoegen of misschien een extra kolom met toelichting.

• Kies CSV als u van plan bent de normenset later weer te importeren in KiC. Let op: in CSV worden uw aanpassingen in lay-out niet opgeslagen.