Een nieuw model toevoegen

Hoe maak ik een nieuw model in mijn KiC omgeving aan?

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het aanmaken van een model kan op twee manieren:

• U kunt een model importeren uit de KiC bibliotheek, of;

• U kunt een eigen CSV-bestand uploaden. Zorg er dan voor dat u een geschikt bestand heeft.

Voor het toevoegen van een nieuw model volgt u de volgende stappen:

1. Ga naar het menu Inrichten;

2. Klik op de knop 'Nieuw model toevoegen';

3. Kies voor 'Importeren uit KiC bibliotheek' om een keuze te maken uit de standaard modellen. Of kies voor 'Uploaden met CSV' om een eigen bestand te uploaden.

Waar moet mijn upload aan voldoen?

Het CSV bestand dat u upload moet aan een aantal kenmerken voldoen. Lees hier er meer over.

Ik krijg een foutmelding, wat kan ik doen?

Lees hier wat u eraan kan doen als u een foutmelding krijgt.