Alle collectiesKiC BasisEen KiC model inrichten
Een aangemaakt model configureren

Hoe start ik de wizard om het onderzoeksformulier van een model aan te passen?

Marieke Blankendaal avatar
Geschreven door Marieke Blankendaal
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Nadat u een model heeft toegevoegd, kunt u configureren hoe uw controleaanpak eruit moet gaan zien. U bepaalt dan het 'onderzoeksformulier' en de 'instellingen' van het model.

Volg hiervoor de volgende stappen:

1. Ga naar menu Inrichten;

2. Klik op een model dat u wilt configureren;

3. Klik op de knop 'Start configuratie onderzoeksformulier';

4. De wizard start en u kunt uw model instellen.

Ik heb de wizard configuratie onderzoeksformulier gestart, en dan?

De wizard is ontworpen om u stap voor stap te helpen om het onderzoeksformulier in te stellen volgens uw controleaanpak. In hulpteksten proberen we u hiermee op weg te helpen. Is iets meer toelichting welkom? Bekijk dan onderstaande onderwerpen.

De tekst van de knop verandert, waarom is dat?

De knopt toont aan in welke fase de configuratie van het onderzoeksformulier zit.

1. 'Start configuratie onderzoeksformulier' als u de configuratie nog niet doorlopen hebt.

2. 'Pas onderzoeksformulier en instellingen aan' als u de configuratie al een keer doorlopen hebt en nog zaken wil aanpassen.

3. 'Bekijk onderzoeksformulier en instellingen' als er al data in het model zit. In dat geval zijn de mogelijkheden om nog zaken aan te passen zeer beperkt.

In alle gevallen opent de knop de wizard voor de configuratie van het onderzoeksformulier.