Massabestand uploaden lukt niet. Verzoek om ondersteuning.

Lukt het niet om een massa te uploaden en komt u er niet uit om dit zelf aan te passen? Dan kunt u ons vragen om hulp.

Marieke Blankendaal avatar
Geschreven door Marieke Blankendaal
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Ziet u deze melding vanzelf opkomen; dank voor het uploaden! Ga naar stap 5.

A. Waar kan ik veilig een bestand uploaden met een niet op te lossen fout?

Volg de volgende stappen om hulp te krijgen bij het uploaden:

1. Probeer het massabestand te uploaden in het menu Voorbereiden -> [selecteer het model] -> knop 'Massa toevoegen'. Klik hier voor meer info over deze route.

2. Lukt het niet? Dan ontvang je een foutmelding. Bijvoorbeeld:

3. Klik op de groene knop 'Help mij met het uploaden'.

4. In het volgende scherm upload u uw bestand.

B. Na het uploaden - informeer de KiC helpdesk

5. Schrijf een korte toelichting wat er niet goed gaat (optioneel).

6. Stuur ons een bericht via het helpdesk icoon rechtsonder of via een mail aan KiC ([email protected]). Gebruik bij voorkeur dit icoontje, dit helpt de helpdesk met het sneller oplossen.

7. Wacht vervolgens en ga door met ander werk. U ontvangt een reactie van ons per email zodra we naar het issue gekeken hebben.

8. Bekijk onze reactie en het aangepaste bestand in het menu Voorbereiden -> 'Massa toevoegen'.

9. Gelukt? Klik op 'Markeren als afgerond en bestanden verwijderen'.

Zo blijft uw data in de veilige KiC omgeving en kunnen we u toch optimaal helpen!

Tip

Meer leren over hoe een massabestand eruit moet zien? Bekijk dan dit artikel.