Filteren en doorzoeken van de werkvoorraad

Hoe kan ik een post terugvinden in de lijst met controles in het menu Uitvoeren?

Marieke Blankendaal avatar
Geschreven door Marieke Blankendaal
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als u een bepaalde controle wilt terugvinden in het menu Uitvoeren, kan deze soms lastig te vinden zijn. Vooral als de lijst met controles erg lang is. Het is mogelijk om deze lijst te filteren of om een zoekactie te doen.

In het menu Uitvoeren zijn er minimaal 2 en maximaal 4 verschillende lijsten met controles: de openstaande controles, de afloopcontroles, de afgeronde controles en de openstaande reviews. Als u (een) specifieke controle(s) wilt terugvinden in één van deze lijsten, is dat soms lastig zoeken.

Gelukkig is het niet nodig om de lijst helemaal langs te lopen tot u de betreffende controle(s) gevonden heeft. U kunt eenvoudig zoeken en filteren. Deze mogelijkheid vindt u rechtsboven de werkvoorraad.

Hier kunt u meteen een zoekterm intypen in de zoekbalk, bijvoorbeeld naam, cliëntnummer of dossiernummer. Afhankelijk van welke kolommen er ingevuld zijn.

Ook kunt u kiezen voor de knop 'Filters'. Wanneer u hier op klikt, opent zich aan de rechterkant van het scherm een filtermogelijkheid. U kunt hier een filter selecteren op basis van de getoonde kolommen. Bijvoorbeeld 'Team'. Vervolgens moet u aangeven op welke waarde u wilt filteren. U krijgt hier de opties die aanwezig zijn in de kolommen. In het geval van 'Team' is dit Team 1, Team 2 en/of Team 3.

Kiest u bijvoorbeeld voor Team 1, dan krijgt u uit de werkvoorraad van openstaande controles van dit model, alleen de dossiers va Team 1 te zien.

Er zijn verschillende mogelijkheden op om te filteren, bijvoorbeeld op medewerker, controleur, of op normenset. U kunt alleen zoeken en filteren per werkvoorraad, en dus niet in openstaande, afloop- en/of afgeronde controles tegelijk.