Het aanpassen van de naam van een model/normenset

Hoe kan ik de naam van het model of van de normenset wijzigen?

Marieke Blankendaal avatar
Geschreven door Marieke Blankendaal
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het is mogelijk om de naam van een bestaand model of bestaande normenset aan te passen. Bijvoorbeeld als de naam van de normenset niet overeenkomt met de naam in het .csv bestand dat u gebruikt om data te uploaden. Dit doet u in het menu Inrichten.

Aanpassen van de naam van het model

Ga naar het menu Inrichten. Klik bij het model dat u wilt wijzigen op de drie bolletjes achter de naam van het model en kies voor 'model aanpassen'.

In het scherm dat verschijnt kunt u de naam wijzigen. Kies vervolgens voor 'Opslaan'. De naam van het model is nu gewijzigd.

Aanpassen van de naam van een normenset

Klik in het menu Inrichten het model aan waarvan u een normenset wilt aanpassen en klik de knop 'Bewerkmodus' aan.

Het scherm verandert en u heeft nu de mogelijkheid om aanpassingen te doen aan de naam van de normenset.

Klik vervolgens op de knop 'Bewerkingen opslaan' om de wijziging op te slaan.