Naar de hoofdinhoud
Alle collectiesKiC BasisMenu Voorbereiden
Medewerker toevoegen in de dropdown
Medewerker toevoegen in de dropdown

Staat de medewerker die u controleert niet in de dropdown? Voeg deze eenvoudig toe.

Marieke Blankendaal avatar
Geschreven door Marieke Blankendaal
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Bij het handmatig toevoegen van posten vult u gegevens in in het onderstaande scherm. Een veelgebruikte optie is om medewerkers in een dropdown te kunnen selecteren. U kunt klikken op het pijltje om de lijst uit te klappen en een medewerker te selecteren.

Merk op dat u ook kunt zoeken in dit veld door (een deel van) de naam te typen. Dit mag zowel de voornaam als de achternaam zijn.

Staat de naam van de medewerker er niet bij? Kies dan voor 'nieuwe optie .... toevoegen'.

U bevestigt dat deze medewerker inderdaad toegevoegd mag worden en voegt dan meteen deze toe aan de dropdown voor uzelf en uw collega's.

Vanaf nu staat deze optie er ook bij en u kunt meteen door met het aanmaken en uitvoeren van de controle.

Let op

Let erop dat de naam niet al in de lijst voorkomt. Zo voorkomt u vervuiling van de data. Zorg ervoor dat u en de collega's die hiermee werken dus dubbel checken of de optie al bestaat. Het makkelijkst kan dat door in een veld de voornaam/achternaam te typen en KiC te laten zoeken. Zo hoeft u niet door een lange lijst te scrollen.

Een optie verwijderen uit de dropdown

Heeft u per ongeluk een dubbele naam aangemaakt of hoeft een naam niet meer te verschijnen in de dropdown? Lees dan hier hoe uw hoofdbeheerder de naam verwijdert.

Was dit een antwoord op uw vraag?