Toelichting op normen bewerken

Hoe kan ik een toelichting toevoegen of aanpassen?

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Soms is een aanpassing nodig in de toelichting van een norm. Bijvoorbeeld na een wijziging in de wetsartikelen, of als er binnen de eigen (beleids)regels iets veranderd is. U kunt zelf deze aanpassingen verwerken in het menu Inrichten.

Klik het model aan waar u de toelichting wilt toevoegen of aanpassen. Vervolgens kiest u voor 'Bewerkmodus' rechts boven de normensets.

Klik op de pijltjes om de normenset open te klappen, en vervolgens de rubriek om bij de normen uit te komen. Klik op de drie bolletjes achter de betreffende norm en kies voor 'Toelichtingen bewerken'.

Er opent zich dan een nieuw scherm waar je de toelichting naar wens kunt invullen of aanpassen:

Vergeet niet om op te slaan!