Prullenbak

Waar vind ik verwijderde items terug?

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Onder het menu Beheer staat het tabblad 'Prullenbak'. Hier kunt u verschillende items terugvinden die verwijderd zijn. Zowel items die u verwijderd heeft, als items die door anderen zijn verwijderd.

De volgende verwijderde items komen in de prullenbak:

• Modellen

• Massabestanden

• Steekproeven

• Controles

• Handmatige posten

• Reviews

Deze worden na een maand automatisch definitief verwijderd.

U kunt in de prullenbak ook gegevens meteen definitief verwijderen. Klik hier voor op de drie bolletjes achter het betreffende verwijderde item.

Wilt u het verwijderde item herstellen? Ook dit kan middels de drie bolletjes achter het verwijderde item.

Let op: verwijderde afdelingen of gebruikers komen niet in de prullenbak. Dit kunt u dus niet herstellen.