Een post toewijzen

Hoe wijs ik een post toe aan een persoon?

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het is mogelijk om de openstaande posten te verdelen onder de gebruikers. Het verdelen van de werkvoorraad is hierdoor een stuk gemakkelijker. Hiervoor gebruikt u de knop 'Posten toewijzen' onder het menu Uitvoeren.

Een toegewezen post kunt u hier ook aan een andere controleur toewijzen, of weer terugplaatsten in de werkvoorraad zonder toewijzing.

U moet eerst de betreffende posten selecteren door deze aan te vinken. Klik hiervoor op de selectiebox voor de post. Daarna is het mogelijk om de knop 'Posten toewijzen' aan te klikken.

In het vervolgscherm kan door middel van een dropdown-menu een medewerker gekozen worden.

Klik daarna op 'Post toewijzen'. In het menu Uitvoeren komen in de kolom 'Controleur' nu de initialen van de betreffende medewerker te staan.

U kunt ook een post die is toegewezen weer van de naam van de controleur afhalen via de knop 'Toewijzing intrekken'.